از چه سنی سرمایه گذاری به کودکان را آموزش دهیم؟

سرمایه گذاری کودکان، سواد مالی قلک شیشه ای
فهرست مطالب این مقاله:

    والدین ثروتمند اغلب از همان ابتدا شروع به آموزش سرمایه گذاری به بچه ها می کنند. اما، به هر حال از چه سنی باید آموزش سرمایه گذاری را شروع کنیم؟
    حقیقتی که وجود دارد این است که بحث کردن درباره این موضوع و موضوعاتی شبیه به این، برای والدین کمی ترسناک است. در درجه ی اول به این دلیل که این موضوع برای بزرگسالان نیز ترسناک است. سخت ترین قسمت در مورد فرزند پروری این است که سعی کنید هر آنچه را که می دانید به فرزندتان بیاموزید، آن هم زمانی که مطمئن نیستید که آیا خودتان به اندازه کافی حقایق را می دانید یا نه؟

    بسیاری از ما والدین مفهوم سرمایه گذاری را درابتدا با یک قلک آموختیم و این هنوز هم ساده ترین و ابتدایی ترین  راه برای نشان دادن مفهوم پس انداز به کودکان است. پس در آموزش سرمایه گذاری به کودکان لازم است در ابتدا کودکان را با مفهوم پس انداز آشنا کنیم و سپس به سرمایه گذاری برسیم. آموزش قلک پس انداز  به کودکان و چگونگی ساخت و نحوه ی استفاده از آن را می توانید از مقالات موجود در سایت ما یاد بگیرید.
    نکته ای که در اینجا لازم است یادآور شویم این است که ، تشویق بچه ها به پس انداز کردن پول خود برای یک اسباب بازی ؛ راهی عالی ست برای اطمینان از اینکه کودک ما این  کار را بازهم تکرار کند تا به عادت مالی تبدیل شود.
    در تمام دنیا ، برای سرمایه گذاری کردن به اطلاعات زیادی احتیاج است و عوامل مهمی در موفقیت سرمایه گذاران وجود دارد که سن یکی از عوامل موفقیت است؛ چون به واسطه ی آن می توان درک درستی از سود و زیان  و نوسانات قیمتی داشت و همچنین قابلیت درک درست احساسات خود و آگاهی از میزان صبر و تحمل خود را داشت. اما باید توجه داشت که سن مناسب برای سرمایه گذاری برای هر فردی متفاوت است و نمی شود برای همه ی افراد نسخه واحدی پیچید.
    در کشور ما ، سن ۱۱_۱۲ سال به بعد ؛  زمان بسیارخوبی برای شروع صحبت کردن در مورد چگونگی کارکرد سرمایه گذاری و علاقه مند کردن بچه ها به ریاضیات پشت سرمایه گذاری است. زیرا که آنها در این سن شروع به یادگیری نحوه استفاده از کسرها و درصدها می کنند و همچنین سنی است که بچه ها واقعا می خواهند یاد بگیرند.
    پس وقتی صحبت از سرمایه گذاری واقعی به میان می آید ، این یک سن عالی است ؛ با این حال شما واقعا باید زودتر به آنها مسیر عادات مالی خوب را نشان دهید .
    و در انتها می خواهیم به روش های سرمایه گذاری برای کودکان اشاره کنیم:

    اولین روش سرمایه گذاری برای کودکان سپرده گذاری در بانک است که بهترین زمان برای این نوع سرمایه گذاری از همان ابتدای تولد است. نکته قابل توجه در روش اول این است که بعد از بزرگ شدن کودک هنگامی که والدین جهت سرمایه گذاری به بانک رجوع می کنند حتما فرزندان خود را همراه ببرند تا از همان ابتدا نحوه پس انداز را آموزش ببینند .

    روش دوم سرمایه گذاری، سرمایه گذاری در بورس است. این یکی از بهترین سرمایه گذاری هاست زیرا دید بلندمدت دارد و بازدهی آن در طولانی مدت قابل مشاهده است. دراین روش والدین می بایست برای کودک خود حساب بورسی افتتاح کنند و بطور مستمر سبد خرید کودک را متنوع گردانند. والدین از ابتدای تولد می توانند برای کودک کد بورسی بگیرند.
    حالا اگر والدی فرصت خرید و فروش سهام را نداشت و علاقه داشت کودک درآمد ثابت داشته باشه تا هزینه های روزانه کودک تامین شود بهترین گزینه به عنوان سومین روش، صندوق هایی با درآمد ثابت است که کودک درآینده از سود این سرمایه گذاری به عنوان سود مرکب هم می تواند استفاده کند.
    چهارمین روش افتتاح حساب بیمه عمر است که این روش نیز از بدو تولد قابل انجام است .
    و پنجمین روش که  بسیار برای کودکان جذاب و ملموس است خرید طلا و سکه و پول های سایر کشورها می باشد که در بلندمدت سود قابل مشاهده ای را دارد.

    نویسنده: شیرین سروی

    پست های مرتبط

    مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
    سواد مالی کودکان، موسسه قلک شیشه ای

    افزایش سواد مالی کودکان

    فهرست مطالب این مقاله: چرا سواد مالی کودکان مهم استنکات مهم آموزش مالی به کودکانسرمایه‌گذاری را زود شروع کنیدبهترین زمان…

    بیشتر بخوانید
    ارتقا هوش مالی زنان، سواد مالی قلک شیشه ای

    ارتقا هوش مالی در زنان

    فهرست مطالب این مقاله: مدل قاعده شست برای ارتقا هوش مالی بزرگ‌سالانزنان و استقلال مالیچرا زنان به سواد مالی نیاز…

    بیشتر بخوانید
    سواد مالی کودکان، موسسه قلک شیشه ای

    سواد مالی کلید موفقیت اقتصادی است

    فهرست مطالب این مقاله: فرهنگ مصرف کنندهسه نکته برای آموزش سواد مالی به کودکان در این محتوا قصد داریم در…

    بیشتر بخوانید
    سواد مالی خانواده، موسسه قلک شیشه ای

    رفتار مالی خود در خانواده را تغییر دهید

    موسسه سواد مالی قلک شیشه ای | در این مقاله توصیه‌هایی را برای مدیریت مالی خانواده پیشنهاد کرده‌ ایم. این توصیه‌ها مبتنی بر تغییر رفتار و نگرش افراد است. تغییراتی نظیر درک و یادگیری تفاوت میان نیازها و خواسته‌ها، ارتباطات شفاف و صادقانه در مورد مسائل مالی خانواده و استفاده از برنامه‌ریزی مالی دقیق و بودجه‌بندی و درک روابط میان مسائل مالی و ارتباطات خانوادگی

    بیشتر بخوانید
    سواد مالی کودکان، موسسه قلک شیشه ای

    تابوی صحبت کردن پول در خانواده‌ها

    موسسه سواد مالی قلک شیشه ای | متاسفانه تابوی مبحث پول برای والدین آنقدر پررنگ است که گاه اگر یکی از والدین در مورد اتفاق مالی بخواهد صحبت کند ترجیح می‌دهد در خفا و به دور از بچه ها با همسر خود بازگو کند.

    بیشتر بخوانید

    نظرات

    سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *